2021-04-28

Amerikansk idioti – det georgiska exemplet



 
McCain nominerade Saakasjvili till Nobels fredspris,
för trenne år sedan

anför aggressiv erövringspolitik mot lilleputtland,
spridande samt eskalerande världskonflikt
en lovande kandidat

Bush sade att Sydossetien och Abchazien är delar av Georgien
- Det finns inget utrymme för att diskutera den frågan

nej det stämmer, det är nu slagfast, precis tvärtom,
men det är ju betecknande för republikansk utrikespolitik,
ett försvinnande ringa mentalt utrymme

Serbien är redo att acceptera Kosovës självständighet,
om Internationella domstolen dömer så

vill Georgien närma sig Europa, måste samma insikt komma där


















~
 

3 kommentarer:

  1. Mattias Svensson29 april 2021 kl. 16:32

    Människor mår bäst av att skåda sin egen idioti och sedan dra lärdom av den.

    Själv kommer jag ihåg det där gamla skithustramset. Var ju på den tiden jag var omedveten.

    Kommer ihåg att jag stod på USA:s och väst sida i den där menlösa och löjliga konflikten. Uhu, ryssarna är jättedumma uhu, uhu, buhu gud vad dumma och odemokratiska de är, och alla som inte förstår det har drabbats av rysk idioti, gick jag runt och tänkte.

    Fast någonstans måste man ju börja utvecklas som medveten människa, någonstans måste man börja förstå, någonstans måste man inse att allt det där handlar bara om kulisser.

    Det finns ingen konflikt mellan väst och öst, ledarna lurar oss, de spelar en konflikt, så att alla jävlar (omedvetna) ska gå runt och tro att det landet, det folket ditt och fucking datt hotar oss.

    (medan samma jävla vapenbolag, samma jävla telekombolag, samma jävla energibolag, samma jävla läkemedelsbolag, de som upprätthåller allt tramset säljer till, skor sig på, styr alla och mutar de rika)

    Därför måste vi ta ställning för ditt och datt i den där menlösa datt och ditt-konflikten.

    Vi måste lägga våra intellektuella resurser på att skriva att USA:s ledare eller Rysslands ledare är ditt och datt. Vi måste betala skatt till kapprustning för fucking ditt och datt.

    Så är det och du har fan inte kommit någonstans när du skriver att ena parten idioti. Dags för dig att fatta att båda jävla parterna knullar dig brutalt i röven här.

    Och det borde folket i regionen också fatta, också skulle de be både Putin, Biden och alla andra dra åt helvete, sluta arbeta för andra dela upp marken på individnivå och börja bruka den och bara börja skita i om folk i Halland som Bildt och Lando eller någonannastans bråka om vilken köpt rysk eller USA ledare som är bäst för ditten eller datten (väx upp och fatta någon jävla gång att de är lika jävla dåliga och styrda av samma jävla herrar)



    SvaraRadera
  2. Mattias Svensson29 april 2021 kl. 16:54

    Det samma med böghustramset Kosovo. Väst försåg islamistiska terrorister med vapen. De sprang runt och mördade serbiska bönder. Väst skrev i sin bögmedia att serberna löpte amok medan serberna flydde till Serbien pågrund av folkmordet och USA terrorbombade Serbien i nästan hundra dygn.

    Fast visst dessförinnan hade ledare i väst och öst kommit överens om att muta serbisk maffia att bete sig som svin i Bosnien och Kroatien. De roliga är att de maffiamedlemmar och som stal folkets tillgångar som fick mest pengar aldrig fälldes någonstans och numera räknas som respektabla av finanssvin som Wallenbergs, folkmordsmiljonärer som Bildt etc.

    Så varför i helvete bry sig om vilka mutade maffiatjuvar som styr Kosovo. De är liksom samma skit, samma kuliss.

    Du måste lyfta ditt ansikte ur din egen röv, sluta sniffa på den nu och börja utveckla medveten nu istället Steve. Sluta gå på deras kulisser och propaganda för fan!!!

    SvaraRadera
  3. Mattias Svensson29 april 2021 kl. 17:23

    Tänk dig att du har två grannar. Den ena ha alltid röda byxor och den andra ha alltid blå byxor.

    Du har aldrig någonsin haft problem med deras byxor men så ena dagen börjar bögbladet skriva att de med blå byxor är ett hot och odemokratiskt problem.

    Bara det att stadens andra tidning rövbladet börja skriva samma sak men då riktat mot röda byxor.

    Till slut splittras staden upp i två läger röd och blåbyxorna som börjar begå gryningsräder mot varandra.

    Vad dessa två läger borde ha gjort är att ta reda på vem fan som äger de två tidningarna i staden, vem som äger butikerna som säljer knogjärnen och bensinen de göra coctails av till dem. De borde kolla vem som borrat upp besinen. De borde kolla vem som äger fabriken som tillverkat knogjärnet och vem fan som ägde gruvan som bröt malmen till järnet.

    De skulle fort vissa sig att det var snubben med guldbyxorna som ägde hela skiten.

    Så varför i helvete ta ställning för sånt här jävla trams? Som sagt lyft ansiktet ur din egen röv nu, sluta lukta på den och våga börja märka världen istället.

    SvaraRadera